Jak podpořit činnost a projekty SOVAMM

Jsme nezisková organizace, která svou činnost realizuje zejména na základě práce svých členů a dobrovolníků za finanční podpory sponzorů, institucí, členů a individuálních dárců.

Naši činnost a projekty můžete podpořit několika způsoby:

  1. Spolupráce na činnosti a projektech SOVAMM:
    Do naší činnosti se můžete zapojit i pokud nejste členy SOVAMM dobrovolnickou činností. Může se jednat o pomoc při organizování našich akcí, terenní práci, dokumentaci a jejím zpracování, řešení aktuálních projektů. Spoluprací s odborníky zapojenými do našich projektů máte příležitost získat řadu cenných zkušeností.
  2. Finanční podpora:
    Pokud se chcete stát jedním z našich podporovatelů, můžete zaslat libovolný příspěvek na transparentní účet SOVAMM č. 1485023001/5500. Jako variabilní symbol pro obecnou podporu naší činnosti uveďte 3333; pokud takto chcete podpořit jeden z našich aktuálních projektů, uveďte při platbě jako variabilní symbol kod projektu:
    – 199402 – CZ_RETRO
    – 199801 – Šluknov 310
    – 201601 – SOVPIS
    – 201701 – Nejstarší venkovské domy ve východních Čechách
    – 201702 – Města a městečka v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
    202001 – Lidová architektura v jižních Čechách
    202101Výstava: Máčel, Vajdiš – dva jubilanti
    – 202102 – Nástin vývoje vesnických půdorysů a plužin
    – 202301 – B. Vavroušek, fotografie venkova
  3. Materiální podpora:
    Podpořit činnost SOVAMM můžete i poskytnutím materiálních darů. Peníze, které bychom jinak utratili za nákup těchto věcí, budeme pak moci přímo využít v našich projektech. Dohodněte se s námi předem, co bychom zrovna pro práci na našich projektech nejvíce potřebovali.
  4. Sponzorství a reklama na webu:
    Web SOVAMM má stálý okruh čtenářů a návštěvníků. Nabízíme umístění reklamy svým sponzorům nejen na webu SOVAMM, ale i v našich publikacích nebo na stránkách našeho projektu SOVPIS.
  5. Nákup na internetu přes GIVT.cz:
    Podpořit nás můžete také nákupem v e-shopech zapojených do projektu GIVT.cz, který podporuje neziskové organizace a sportovní kluby. Stačí, když nákupy, které děláte běžně na svých oblíbených e-shopech, provedete přes portál GIVT a vyberete v nabídce naši organizaci (SOVAMM – Společnost pro obnovu vesnice a malého města, z.s.). Část peněz z vaší útraty bude darována nám. Při nákupu přitom nezaplatíte ani korunu navíc. Podrobnosti najdete zde nebo přímo na GIVT.cz.

 

Na jakékoli dotazy k možnostem podpořit nás a naše projekty Vám velmi rád odpoví sekretář SOVAMM (syrova@sovamm.cz).